Barnkalas utan ballonger


Tack halmstad för det nya Bibliotek ( haha låter som en pluggahäst? ) nej men allvarligt det är super fint och väldigt mysigt skönt att komma bort från hemma miljön och plugga på ett annat ställa för omväxlings skull=) Länge sen jag träffade Sanna och My mkt trevligt att träffa er igen.

Nu ska bara victor komma hem med så är allt bra, om 4 dagar är han hemma. :D hurra.  Pratade faktiskt med han en liten stund idag iallfall. Det gjorde mkt. känns inte som att han sååå långt bort som han är.

På söndag är det valborg. ska bli mysigt grillning och kanske kubb?=) haha underbar ligger som förslag men  jag prioriterar Victor över allt så han för helt enkelt bestämma när han kommer hem : )

Vi har överdrivet mtk i skolan just nu kanske för att jag går på sveriges mongolidigaste skola sture. jag trivs ju inte allt för bra där kan ju ja erkännsa, jag mena jag och alla häxor och spöken. sture skolan är som att gå gasten på liseberg utan att ens bli skrämd. Jag pissar på sture just nu. sen dissar jag typ min klass. jag saknar örjan galma 9a allt va så himla mkt lättare.Hur kunde jag hamna så fel?
Men Vänner gör att man orkar iallfall och victor gör en stor del. Ett liv utan han skulle vara som att vara på barnkalas utan ballonger ur trist.

Men det posetiva just nu är att jag fyller år om en månad hurra sen är der sommarlov veckan efter.
sen att vårt hus byggs förfullt. känns skit kul verkligen kunna åka iväg till solen när man vill vi har plaserat vårt hus på ett ställe som heter kho chang i thailand ur mysigt ställe. där kommer jag spendera många lov vill jag säga=)



Du & Jag

Jag längtar redan. jag längtar att du ska komma hem
 Idag åkte Victor till spanien och är bora en vecka.  Det känns jätte konstigt visst en vecka vad är det igentligen? Men från att umgås dagligen till att inte ens ses på en helg känns tungt. 

Jag har världens bästaste pojkvän
                                    
                                           
   47025-16            47025-4


Madeleine Hult  [ h j ä r t a  ]  Victor Sjöström

Vår. Lov



Påååskloov. underbart. Lovets start Blev på Royal med Louise., fruktansvärt kul kvällen slutade hemma hos jacob och i hans badkar. Hem kommsten var ca 06:00. Kvällen väldigt lyckad, sådana kvällar behöver vi mer av! Redan April alltså snart Maj
Maj 06
6 Tävling Hallägrahallen
12-15 Tävling Kiruna
16-20 Hårmodell
21 hp kommer till oss
28 uppvisning av håret.
29 MIN 18 ÅRS DAG
30 Hoppas på massa tur