vem vet!

Vet inte hur länge ja borde stå ut med detta. kanske borde ta tag i allt själv inte vet jag.. Jag är nog för rädd för de ännu men snart kanske jag inte har nått val. 
Mitt hjärta vill en sak men resten av mig vill något helt annat.
fy vill inte känna så här vill heller inte må så här.
vad gör man för att få allt som de va innan? mår man bättre av de eller mår man kanske bättre av något annat sätt?
just nu vet ja ingenting. heller inget ovanligt för att vara mig. jag lyckas alltid vara den som sätter dig själv i sådana här sittuvationer. en del av mig kanske. ja kanske inte passar som den jag är. 

vem vet! 

22 Augusti

Det var igår. Och igår fick ja mitt KÖÖÖRKORT:D
jag har nog inte fattat det själv ännu men det kommer väl snart:)
Första turen gick till skolan haha sen åkte jag och min söta sannis till glassbaren och köpte glass mm:D sen skulle jag ut och "överaska" min Pojkvän men han var puttsväck och jt hade ingen aning vart han hade tagit vägen, han hade ju självklart smitit ut till micke haha =)
så igår blev de ingen tur för vic men det blev det idag. fick till och med lägge och hamp med på köpet=)

idag är det en vecka sen man började skolan usch känns fel att sommaren är slut. men ett perfekt slut på lovet var ebbs kräktskiva TACK ebs hade otroligt kul :D

take care

/ m Adeleine Hult  - just de. vem vill vara etta nu? haha

Time to wake up


Nu är det dags att vakna upp. jag har levt i min värld för länge och det har gjort så att jag har sårat människor mist människor  med mera. och i slut ändan är det bara jag som blir sårad.
Jag har aldrig uppskattat det jag har utan jag har aldrig tagit allt förgivet. det är nog den sämsta egenskapen jag har. jag blundar och tar förmig. jag tänker aldrig på konsekvenserna.

Men nu time to wake up.  fortsätter jag så här kommer jag att mista dom jag älskar. och framförallt jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv för det som att ja redan fått en varning.

Men nu vet jag vart jag står. men får köra mot rött men man får själkvlart inte passera rött. jag ska bara vara otroligt glad att jag fick en varning. alla får inte det!

/ m Adeleine - tänk noga på vad du gör det är så lätt att du mister allt!

Fantasi.

Skolan har börjat igen. vart tog sommaren vägen? ett sommarlov har nog aldrig gått så snabbt för mig
näst sista kvällen blev det grill och natt dopp i frösakull kalas mysigt. Men det var bara en uppladdning för på lördag blir det riktigt kalasande

jag börjar längta bort mer och mer igen ?
ett halvår kvar tills jag ska till thailand ja vill dit nu!!! skulle varit skön att få komma iväg några veckor härifrån då hade man kunnat sakna och sen uppskatta mer när man kommer hem. för just nu har jag tusen känslor i mig som bara finns där jag vet inte vart jag ska göra av dom. men får väl ta i tur med dom en efter en!

Jag tog saker förgivet hela tiden innan väldigt dumt av mig. för nu har jag hamnat i en sittuvation jag verkligen inte vill vara i. men det blir snart bra igen!

efter allt . Victor jag älskar dig  nodoubt
always you



47025-3547025-34
December 2006.

/ Madeleine Hult - jag vill till min fantasivärld. 

Liseberg

→ Victor↔Madde↔Ebba↔Hampus ←  LISEBERG

47025-41

47025-42

47025-43

47025-40

47025-44

   
♥ Tack hampus Ebbs och älskling för en toppen dag : )