24 timmar

Har nu gått. Och allt står fortfarande still.. jag leta och letar men hittar inte felet. Vart ska man börja leta?

jag tänker
på mig
på dig
på oss
på allt

Känns som att jag letar fel på allt som är rätt. för ingenting är väl fel ?
För bara några dagarsen kände jag mig varm och lycklig. Men ja kan inte glöma.

Men tiden läker väl alla sår? har svårt att tro de. men plåster på såren brukar gå bra. bara men inte tar bort de för då börjar de att blöda igen.

Det var nog de jag gjorde, gick tillbaka i tiden och mitt sår öppnades helt. Men finns saker som gör så att de snabbläks men jag behöver även tid. Jag behöver inte mitt gamla, jag behöver mitt nya.

/ m Adeleine - Blås liv i mig

Leav it

Är på dåligt humör idag, men ja kan inte förstå varför. hittar ingen anledning.
Men antar att de är för mkt tankar som inte vet vart dom ska ta vägen som är de stora problemet.
jag blir så trött på detta.

/ m Adeleine - När allt väl är bra är jag en katastrof

All I need


Jag har länge kännt mig totalförvirrad och inte riktigt vetat vad jag velat göra eller känna.
men jag behövde något nytt och jag hittar någon som är bättre än vad jag kunde önska mig. Du tog mig därifrån men jag är kvar, för jag vill ingenstans för här är du.  Låt tiden stå stil. Låt känslor bli ord.

Niklas thank god I found you, 
you are all I need

/ m Adelein  h Ult - Time change.

Halloween partyyy

Festen igår börjde redan för vissa av oss klockan tre eller ja förberedelserna började då. Massa att fixa innan alla kom, bord skulle bort tavlor foton med mera sedan var de ju våran outfitt som skulle på. Min outfitt blev djävul Linnea blev en mkt söt häxa den sötaste häxa jag någon sin sett. Pojkarna skulle ju sjävklart med klä ut sig så på med färg och sprej.

Niklas hår skulle bli svart, och svart blev de. inte bara i håret utan överallt? haha Men Ebs fina sminkning på hamp slog nog allt. kalas tufft! medans alla gjorde sig "fula" gjorde toft mat i sin söta tupp dräkt. ( toft var världens sötaste tupp ) =) klockan 7 satte vi oss för att äta. taccos =) satte vi igång och började med suck and blow . Hur lätt är det att se en tupp suga utan att totalt knäcka sig? ne gick bara inte haha

Runt 10 kom folket från bussen och hej å hå vad gjorde man då? haha Kvällen slutade tidigt för vissa (fille) haha och redan vid två var allt folk borta och det slutade med att jag Pedda och Fille sov i en soffa. Dock fille i halva och jag och pedda delade på den andra halvan? Men filles fina ljud under natten gjorde det svårt att sova. men några timmars sömn fick man iallfall! tack :)

Aya allt slutade bra iallfall. dock väldans mkt städande dagen efter  pust. =) så tack alla för lördagen
47025-8047025-7947025-7847025-7747025-76

/ m Adeleine hUlt - N

Can we be a family

Momma please stop cryin, I can't stand the sound  .Your pain is painful and its tearin' me down
I hear glasses breakin as I sit up in my bed I told dad you didn't mean those nasty things you said

Can we work it out? Can we be a family?
 I promise I'll be better, Mommy I'll do anything Can we work it out? Can we be a family? I promise I'll be better, Daddy please don't leave

Första Snön Kom i Natt


Vet inte om jag kan kalla det meningslöst, för det tycker jag inte att det är, Men jag vill heller inte förslora det jag har.  Allt känns konstigt .Nu behövs tid för att täka, men hur mkt tid är du villig att ge? Jag vill inte att  det ska sluta fel men just nu känns som att jag måste ta ett steg men åt vilket håll?


47025-75

 
Vilket håll skulle du ta?


/ m Adeleine - Jag tycker om snö.