Steg för steg

Vaje dag tar man olika steg för att komma ett steg längre i bland råkar man kanske gå för långt då är det dags att ta ett steg tillbaka. Men livets mening är att man ska kolla frm i livet med alla steg man tar.

Första steget är väl första födelsedagen sen bara går man vidrare man lär sig gå cykla läsa. mm. sen kommer det bara bli större och större steg du ska bli vuxen. Och det är inget man bli bara över ett steg utan de finna så många steg i mellan du fyller 15 du blir byxmyndig du får köra moppe det innebär att du måste börja ta ansvar för det du gör.

Sen är det stor steget du ska bli 18 och myndig du är så gott som vuxen och du ska börja bevisa det med. Men att blir vuxen har sina fördelar med :) körkort är en av dom delarna jag gillar mest och igår kom jag ett steg närmre mitt körkort de va länge sen ja va så otroligt glad och lycklig. nu är det bara ett steg kvar sen har jag de, ett körkort ett efterlängtat ett.  Ett annat steg jag har tagit i mitt liv är steget in i victors liv. och nu tar vi tillsammans steg för steg. på lördag tar vi ett steg till tillsammans. Jag älskar dig


Sommar Sommar Sol

47025-2747025-547025-11
En vecka har redan gått av sommarlovet. inget att klaga på har haft toppen väder nästan hela veckan :) Så det har varit massa tylösand besök och massa bad mm:) Och VM äri full gångheja hejja. dock vad gör sverige? tack Ljungberg för målet igår tydligen bara halmstad killar man kan lita på;)? en vinnst mog england skulle absolut inte skada vi måste ju gå vidare ?

Åhh igår när jag var på stranden såg jag världens sötaste barn( efter oscar och olivia ) men dom skulle spela strand tennis och vad kunde dom vairt 4 år kanske? de va månadens sötaste helt klart! :)

Idag var jag och Victor inne och kolla lite resor ååh jag vill åka nu nu nu:) men kan bättre på brännan här hemma lite till.

Näste helg är det midsommar :D det är det mest somriga som finns:) Så denna helgen blir lite lugnare ganska skönt det med.. stranden tar på krafterna haha:)

Nationaldagen- du gamla du fria


Helgen började i holms byggdegård. Alexandra tack för en trevlig 18 års fest! Dagen därpå festas det i ett tält i min trädgård jag fick en booot haha.  Tältet tömdes redan halv två men ändå lyckad kväll! Min helg har varit extra lång ingen skola på måndag självaste nationaldagen idag HURRA SVERIGE! 3 dagar kvar till fotbolls VM känns helt otrolig kul. 2 dagar kvar i skolan nu börjar sommaren på riktigt en sak saknas nu ett körkort skulle inte sitta fel! och självklart Saknar jag OC jag saknar seth . Ett sommar tips OC alla skivor fruktansvärt bra låtar. Ett stort plus att självaste Olander flyttar tillbaka till Halmstad det är jag väldigt glad över!

SommarSommarSommarSommar Yes yes yes!