Jag tycker om onsdagar.

47025-126
Efter låångt letande hittade jag min student klänning.känns så skönt. Den ska vara vit med en gamelrosa rosett :)

Idag är det OC, har tappat bort mig lite i det som att jag och Niklas är helt inne i One Tree hill. känns lite dumt av ett oc fans? usch å fy! men onsdagar uppskattas alltid två lektioner börjar tolv sen OC ikväll. yes!

Igår hämtade jag min biljett too  →  Thailand. Känns så skönt mamma ringde igår. dom verkar iallafall ha det bra. 27 grader i vattnet och 33 i luften.- oj vad tråkigt!


/ m Adeleine - Madde ♥ Niklas
Du är så jävla underbar.

Studentklänningar

Idag är jag ledig så jag tog mig tiden att leta runt lite efter min studentklänning.Jag tror jag har bestämmt mig över min balklänning, nu är det bara färgen kvar :) men  som att om två veckor ska jag sy upp dom så vore bra å veta hur de ska se ut då:) hittade några jag tyckte om svårt att se dom i vitt bara, men det är ju modellen man är ute efter :)

   

♥ ♥ ♥ och idag ska jag laga mat. fläskflié och klyftpotatis mumms,
 lyx mat när man e ensam hemma, alla andra adagar blir de, pizza köttbullar
och färdig mat, men är man väl ledig så får man passa på att lyxa till de haha


/ m Adeleine h Ult  

Thailand

Hittade massa gamla bilder från thailand. jag var tilloch med modig första gången jag var där. håller en orm själv? ojoj  Men om tio dagar är det dags att ta mer kort. för då åker jag. Det ska bli helt underbart att få uppleva det med Min Niklas ♥

År 1  
47025-116

År 2
 
År 3
47025-121



Hurra hurra

I fredags var det Niklas tur att bli 18 GRATTIS!=) men som han dokc inte viste om hade vi under hela veckan smusslat med en liten överasknings fest och lille nikke viste så klart inget om detta som tur är : )  redan under dagen hade jag och Linnea fixat med tårta och alla förberedelser : )

47025-115

Kvällen började hos Niklas med släkt och grejer. mitt hus börjades fyllas med folk redan vid 8.det skötta Linnea utmärkt. : )  Tanken var att vi skulle till toft och äta tårta ( trodde Niklas ) men jag ville ha alkohol så vi var tvugna att åka innom mig. för det är ju på vägen? men Niklas tänkte inte så mycket på det så det var lugnt. Vid 10 tiden fick jag niklas att lämna sin släk. efter ganska mkt tjat från min sida, Niklas verkade inte vilja åka till toft och äta tårta och chilla på sin födelsedag ? haha. Men men vi kom hem till mig iallfall och bra madde hade ju gett sin nykel till Linnea och huset var självklart låst när alla var där inne.OPS  men tur att niklas hade en haha. sen var festen igång... slutade på b&b en snabbisf ör mig och nikke sen taxi hem! =)

/ m Adeleine - hUlt - Grattis min Älskling

ps. 10 dagar kvar

För jag ÄLSKAR dig

47025-113

Linnea Holmén, vad skulle jag göra utan denna fantastiskt underbara människa? svårt att tänka mig ett liv utan dig nu my love!

Hon är inte bara min vän, min favorit och min älskling, utan hon är min absolut bästaste vän och will always be, för henne släpper jag aldrig. du är mer än kälek min vän. du är en stor del av mitt liv!

47025-114



 / m Adeleine h Ult -  Är hon inte toksöt ? Nyår 2006/7



You found me

Is this a dream , If it is
Please don't wake me from this high  I'd become
comfortably numb Until you opened up my eyes 
To what it's like When everything's right  I can't believe

/ - m Adeleine - Im thankful, who knew ?
You found me
When no one else was looking
How did you know just where I would be 
you broke through all of my confusion
The ups and the downs  And you still didn't leave 



 


I gave my heart to you


47025-108
Som Peyton säger:


It's not the sex who is the  scare thing

It's to give your heart away




m Adeleine / -  Do you thing you
can take care of my heart

Truly, madly, deeply

Jag ska sluta leva mitt förra liv och
sträva efter saker som inte finns längre,
och börja leva mitt nuvarande liv.


I'll be your hope  I'll be your love. Be everything that you need.
I'll love you more with every breath Truly, madly, deeply do
I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on
A new beginning, A reason for living, A deeper meaning


m Adeleine / -  I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, and ever?

there is no inside

 jag längre ingen insida.
 de finns bara en utsida

Madee - tiden berättar för den som vill veta.
för den som  heller vill veta. så varsågoda

Jag hjärta Dig

47025-94
Du&Jag
Madeleine Hult - Niklas Petersson
Det är då det ska vara.



Lovets slut



Lovet är helt slut i morgon. känns konsigt. vart tog julen vägen och vart var snön? hum. Igår firade vi iallfall vår "sista" jullovsdag då man kan göra något. Jag Fille Niklas Hampus och Linnea begav oss till Slottsmöllan för att spela Laserdome. Först alla mot alla. där hamp lyckades vinna, jag hamnade på en tredjeplats. Men sen spelade vi mot några andra. vårt lag vann så klart. och jag vann 47025-102minst träffad och mest prickat lagmotståndarna. trååkigt hampus hah ; ) Linnea var för söt. hon å fille sköt nog mest på vårt lag än dom andra haha =)

Vi skulle avslutat kvällen med Steak House men det var ju självklart stängt. så det blev först Bortspolad som var riktigt bra  hemma med Niklas och lite pizza till de.

Sen lyckades vi hamna hos toft där det blev ett parti Plump och kvällen slutade med filmen änglagård.

Ikväll blir det änglagård två :) haha


/ - m Adeleine h Ult - Jag är kär i min Niklas.

Ge mig ork lust och nerergi


Iband funderar jag länge vart alla får sin ork, energi , lust och glädje ifrån. Jag beunderar folk som alltid har energi att orka. För jag är inte en av dom människorna. tyvärr. Visst ibland finns orken där men inte när den väl behövs. Och speciellt inte när det kommer till skolan. tänk om man har ork och energi sparat till skoarbetet ? eller energi till att visa att man älskar sina vänner. men dom som ger mig ork just nu är mina underbara vänner och min fantastiskt underbara Pojkvän Niklas. 
 
Klart massa energi går åt åt saker man tänker för mkt på. onödiga saker man inte kan göra något åt. gamal tid. är en av sakerna. Men nu ska min energi bara gå till

Min Niklas
Mina Vänner
Min student / Min Bal
Min&NiklasThailands resa

Ikväll går all energi till att festa med mina vänner. flr min Linnea ska ha middag. det ska bli så mysigt. en fest innan vi börjar skolan det är saker som ger energi, som jag behöver.

Nyårs Bilder

47025-9647025-95

Detta var vårt 2006/7

47025-9347025-91

Maten
Förrätt: Räkröra Smörgås
Varmrätt: Fläskfilé med potatisgratäng
Efterrätt: Fick bara vissa ta del av men det var en prinsesstårta


47025-92


Och Nu Är Det 2007


Fyra år har redan gått. Jag har svårt att förstå att tiden har runnit iväg. Men jag är glad att jag har kommit en bra bit på vägen. men det har tagit mig fyra år men ilskan sitter fortfarande kvar.
och datumtet kommer  alltid att finnas vad jag än gör.

Men som sagt det är över nu
30-12-02

Men dagen firade jag Mina två  vänner Johan Och Linnea Grattis mina vänner. Ni gjorde min dag underbar. Sedan har vi även hunnit fira nyår i helgen. tråkigt att jag missade alla fina raketer vi köpt. attas. men sånt händer ibland :) Massa bilder kommer dom är påväg.



/ m Adeleine h Ult - Time heals everytihng?